MENU 4.

Studený Raut

Variace Uzenin
Variace Sýrů s Hroznovým Vínem a Ořechy
Nakládaný Mix Sýrů
Caprese "Mozzarela s Rajčaty a Bazalkou"
Kuřecí Kousky ve Smetanovém Těstíčku
Vepřové Řízečky z Panenky

Teplý Raut

Hovězí Guláš s Křenem
Uzená Šunka od Kosti

Gril Zahradní Kingstone

Grilované Tygří Krevety s Rozmarýnem a Česnekovým Máslem
Kuřecí Prsíčka s Vůní Tymiánu s Bylinkovým Máslem
Kuřecí Prsíčka Plněná Mozzarellou a Listovým Špenátem
Vepřová Krkovička na Barevném Pepři
Plněné Kotlety s Šunkou a Nivou
Marinovaný Ramsteak s Brusinkovým Přelivem
Grilovaná Klobása
Kukuřičný Klas
Grilovaný Ananas

Saláty

Zelný Salát s Křenem b.
Zeleninová Mísa
Ovocná Mísa

Dresinky

Česneková Omáčka
Vejmrda
Pictures Omáčka
BBQ

Příloha

Chléb Čelákovický
Rustikální Bageta
Ratatouille (Zelenina po Francouzsku)
Šťouchané Brambory